Tillbaka till julkalender

Nätt extern hårddisk på 4 TB från Western Digital

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet.

Tävla och vinn!

Bakom dagens lucka döljer sig en extern hårddisk på 4 TB till specialpris från Western Digital, utmärkt för att utöka kapaciteten i din spelkonsol eller varför inte bärbara dator? Som om inte det vore nog har du chansen att vinna den högpresterande SSD-enheten WD Black SN750 NVMe på 500 GB med över 500 000 IOPS, läshastighet på 3 430 MB/s, skrivhastighet på 2 600 MB/s och en rejäl kylfläns för att alltid hålla prestandan på topp.

Vinst (värde 1 890 kronor):

OBS! För närvarande får du ett felmeddelande när du skickar in ett tävlingsbidrag. Vi jobbar på att lösa det, men oroa dig inte, ditt bidrag registreras ändå!

Ett välsnitsat julrim om att inte sinka laget i juletider får SweClockers-tomten att utse Linnea som vinnare:

”När jag under julen krävande gaming kör, kommer det från hårddisken vinande ljud som stör, för datorn börjar sjunga på sista versen, laddtiden är just nu rena pärsen. Disken är nog närsomhelst nära en kollaps, medan jag väntar hinner jag ta min julsnaps, det blev en snapps, två, tre, nej fyra, huvudet snurrar så jag hela lagets vinst kan äventyra. Tänk om jag istället haft en SSD-disk som snabbt kan ladda, då skulle jag slippa highscoren kvadda.” – Linnea