Julkalender 2020

Tillbaka till julkalender

Tävla och vinn headset och tangentbord med HyperX

 

Tävla och vinn!

För dagens lucka står ingen mindre än HyperX, som kommer till undsättning med ett prispaket bestående av headsetet Cloud Alpha S samt tangentbordet Elite II. En lycklig vinnare kommer få möjligheten att spendera högtiden i sin alldeles egna bubbla med åttakanaligt surroundljud samt möjligheten att enkelt kunna justera basmullret efter tycke och smak. Den inbyggda mikrofonen kan användas till att både skrika på lagkamrater i Battlefield eller på morsan för att hon bränt julskinkan. Därtill skickar HyperX även med det färska mekaniska tangentbordet Alloy Elite 2 med bolagets egna brytare och Pudding-keycaps.

Vinstpaket (värde cirka 3 150 kronor):

 

Tävlingen är avslutad – den lyckliga vinnaren är en herre vid namn Tommy. Den rätta (nåja) melodin finner ni nedan, ett scenario som till viss del hade kunnat undvikas med HyperX:s vinstpaket. Grattis!

”Min sämsta ljudupplevelse var helt klart när brorsan övade trumpet 3-4 timmar om dagen i ett halvår, tills han äntligen gav upp, faktiskt fantastiskt att jag har hörseln kvar. I år hoppas jag på en lugn och vit jul, utan farbror blå innanför dörren. Sist trodde grannarna förmodligen att jag haft ihjäl någon och påkallade ordningsmakten. Det var min stereo som dånade.. Kanske kan jag avnjuta skräckfilmer och spel i ett par HyperX Cloud Alpha S i år istället, vem vet?” – Tommy