Tillbaka till julkalender

Rimma med Fractal Design och vinn hårdvara i drivor

Tävla och vinn!

Är svart, vitt och avskalat din devis när det kommer till datorkomponenter och tillbehör? Då är lucka fyra luckan för dig, med en tävling från Fractal Design som ger möjligheten att vinna allt från nätaggregat till chassi och vattenkylning från tillverkaren. Allt du behöver göra är att bidra med ditt bästa rim, som också innehåller namn på företagets produkter!

Vinst :

  • Samtliga produkter som inkluderas i julrimmet (max en produkt per kategori)

Med ett välkomponerat rim som innehåller allt från en förhoppning om att bli årets mamma till en önskan om att behålla sonens tro på tomten kammar Malin hem vinsten i tävlingen:

Här finns en mamma som känner att hon har tappat sin kontroll, på spelgalna 12-åringens önskelista har hon ingen koll! Fractal Design Define S2 Vision RGB? Tydligen en monsterlåda som står för skönhet, funktion och kvalité! Fractal Design Prisma AL-12 sägs vara fläktar som gör att hans system verkligen lysern – en häftig effekt då han stänger in sig på sitt rum och myser!

En Fractal Design Adjust R1 RGB-kontroller till hade verkligen satt pricken över i:et, och skulle förgylla hans tillvaro i gaminglivet Fractal Design Ion+ Platinum 760W, ett nätaggregat vad nu det kan innebära (att jag ska förstå allt – det kan han faktiskt varken räkna med eller begära!) Fractal Design Celsius S36 Blackout står sist på denna älskade unges önskelapp, denna coola, tysta typen är tydligen en viktig del av hans drömklapp!

Så kära ni, jag sätter allt mitt hopp till er, kan jag månne bli 2019 års ”MOM OF THE YEAR”? Jag erkänner, jag förstår knappt hälften av det som på listan står, men det vore så kul om vår Theo kunde fortsätta tro på tomten även nästa år!