Tillbaka till julkalender

Lagring i stora lass när Western Digital både tävlar och rear ut mekanisk lagring

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet.

Dagens lucka huserar lagring av det större slaget, något tomten tror kan komma väl till pass nu när spel börjar krypa upp mot 200 GB. Konkret gäller modellen WD Black P10 Game Drive med stilren design i svart kulör, som under dagen reas ut i två kapaciteter om 2 och 4 TB-varianterna. Hårddisken kopplas in via USB, och erbjuder en nätt volym tack vare 2,5-tumsformatet.

Tävla och vinn!

Förutom erbjudandet kryddar Western Digital dagens lucka med en tävling, där du får chansen att vinna en WD Black P10 Game Drive 2 TB.

Vinst (värde 1 249 kr):

Med ett rim om den ökända backloggen tar Fredrik hem en hårddisk som förhoppningsvis gör nya spelupplevelser lättare att ta sig an!

”Enklaste sättet att diskar fylla, installera varje spel från backloggens hylla. På en massa spel jag spenderat en redig slant, de såg ju alla ut att erbjuda nåt intressant. Men ska erkännas lite genant, oftast spelar jag något bekant. Annars får jag sitta och avinstallera, då det inte finns plats för nåt mera. Nej om allt bara var att klicka och starta, vore enligt mig det allra mest smarta. Då blir det lätt att i en ny värld göra visit, och kanske jag finner en ny favorit.” – Fredrik