Julkalender 2020

Tillbaka till julkalender

Tävla om tre Meshify-chassin från Fractal Design

Svenska Fractal Design har lång erfarenhet av datorlådor och genom åren har många modeller fått utmärkelser i SweClockers tester och blivit till favoriter i forumet. Bakom dagens lucka står just Fractal Design, som passar på att leverera storartad tävling med hela tre vinnare som alla plockar hem ett valfritt Meshify-chassi – en välsvarvad produktfamilj som främst särskiljer sig perforerade frontpaneler för extra bra luftflöde.

Tävla och vinn!

För att ha chans att kamma hem ett chassi behöver du författa en övertygande minnesregel, som hjälper nissarna att komma ihåg varför de perforerade frontpanelerna är viktiga. Om din regel hamnar på prispallen kammar du hem ett valfritt chassi från Meshify-familjen!

Tre fyndiga vinnare har tagit fram tre typer av minnesregler, som garanterat hjälper nissarna att komma ihåg varför det är viktigt att inte slarva med den mödosamma perforeringen i chassipanelerna. Stort grattis till vinnarna!

Jonathan satsar på en minnesregel med taktfast rim, information och ett inbyggt hot – olika delar som passar olika nissar olika bra
Gör ännu ett hål, ett, tu, tre – Ger lägre temperatur ska du se
Upprepa detta på hela panelen – Annars din gröt kommer sakna kanelen

Martin påminner nissarna om att en dator inte är så väsensskild från levande varelser: andningen är superviktig!
Likt vilken levande varelse som helst så måste ett spelmonster andas, annars kommer det inom några minuter tappa medvetandet och dö. Ge inte din dator astma, bättre med fri väg för frisk luft, då blir det mindre ansträngd andning!

För de mer musikaliskt lagda nissarna presenterar Holger en alternativ text till Adolphson och Falks klassiska julsång. Den nya texten påminner om det viktiga luftflödet, samtidigt som sången kan agera underhållning vid arbetet
Mer luft, ge mig
Mer luft, jag vill ha
Mer luft, ge mig
Mer luft
Tusen stjärnor som tindrar
Dioder så långt jag ser
Av RGBn som glimmar
Vill jag ha meeeeer