Tillbaka till julkalender

Gigabyte prissänker grafikkort och tävlar ut SSD snabbare än tomtesläden!

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet.

Med knappt en vecka fram till jul börjar det bli dags att beställa de sista hårda klapparna. Gigabyte gör valet lätt med grafikkortet Geforce GTX 1660 Super Gaming OC, som erbjuder vass prestanda för 1080p-spelande. Klockfrekvenserna är givetvis uppskruvade ur kartong, samtidigt som den väl tilltagna kylaren håller ljudnivå och temperaturer i schack!

Tävla och vinn!

Förutom erbjudande lurar även en tävling bakom dagens lucka, där M.2-disken Aorus NVMe Gen4 på 1 TB finns att hitta. Enheten drivs av senaste snittets PCI Express 4.0 och kan därför prestera skyhöga läs- och skrivhastigheter på 5 000 respektive 4 400 MB/s.

Vinst (värde cirka 3 200 kronor):

Med ett skitroligt rim som fick tomten att sätta kaffet i halsen får Johannes en snabb SSD i julklapp!

”Denna idé är inte så najs, men har ni försökt med renarnas bajs? De filurerna kan släden över himlen dra, så nått speciellt måste det ju va’. Men hur ska vi nu detta göra? Lyssna noga så ska ni få höra. ”When the shit hits the fan” är ett uttryck, som på instruktionen har gjort avtryck. Börja att stallgrepen svinga, så ur skiten vi magin tvinga, när den på kortens fläktar landa, den ger eftersökt prestanda. Korten kommer att flyga och fara, hoppas nu att någon vill ha dom bara.” – Johannes