Tillbaka till julkalender

Tävling och kalaspris på kringutrustning från Corsair

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet.

Bakom lucka 20 plockar Corsair fram finfint erbjudande på tangentbordet Strafe Mk. 2, som är ett speltangentbord i fullformat. Produkten levereras komplett med RGB-belysning, handlovsstöd och de tysta mekaniska brytarna MX Silent, som möjliggör långa nattliga spelsessioner utan att störa hushållet! Tangentbordet säljs idag till kraftigt rabatterade 999 kronor hos Inet.

Tävla och vinn!

Utöver reapris bjuder Corsair på tävling, där prispotten innehåller det trådlösa och påkostade headsetet Virtuoso RGB Wireless Gunmetal SE. För att ha chans att vinna behöver du besvara frågan nedan samt fylla i dina kontaktuppgifter. Lycka till!

Vinst (värde 1 999 kronor)

Med en saftig och tragikomisk historia om spelmus som kattleksak kammar Pierre hem ett trådlöst headset – en pryl som Citrus förmodligen inte hade blivit alltför exalterad över. Stort grattis!

”Vi befinner oss runt millennieskiftet och jag får äntligen min första lasermus, en Microsoft Intellimouse. Den gamla kulmusen ryker snabbt all världens väg och jag är utom mig av lycka för mitt nya pekdon. Jag spenderar större delen av dagen framför datorn och spelar Quakeworld, ett spel där jag på stört gått från medioker ”kulmusspelare” till toppresterande ”lasermusspelare”. Så dags för middagspaus; jag lämnar datorn för att käka middag.

Det är nu min pälsbeklädda kompis Citrus, familjens orangea katt, gör entré. En nyutvecklad sladd råkar höra till hennes absoluta favoritleksaker. Vad som händer sedan kan bara fantasin diktera, men bevisen pekar mot att det både bitits och rivits på musens sladd. Traumat jag upplevde när jag kom tillbaka från maten och skådade förstörelsen är med mig än idag. Sladden såg ut som ett halvtuggat spagettistrå, men idag är det trådlöst som gäller!

Katten? Den är död (av naturliga orsaker, kanske värt att poängtera). God jul på er :)” – Pierre